bestellen, bezorgen en retourneren

Bestellen

Je bestelling wordt afgehandeld door de Oldschool Gangsters Merchandise shop.

Plaats je bestelling in het winkelmandje, vul je gegevens in en ga verder naar betalen.

Tot 15 juni 2023 bestel je de Parkzicht Merchandise in Pre Order. Dit wil zeggen dat jouw bestelling wordt verzameld en vanaf 15 juni 2023 wordt verzonden. We zorgen er voor dat je jouw bestelling ruim op tijd binnen hebt voor Parkzicht Outdoor op 1 juli 2023!

Vanaf 15 juni 2023 kun je de Parkzicht Merchandise "normaal" bestellen.

Zodra je op bestelling plaatsen en betalen klikt, kom je vervolgens in een scherm waar je kunt betalen met Ideal.

Zodra jouw bestelling door ons is ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.

Twijfel je of jouw bestelling goed is ontvangen? Neem contact met ons op via info@oldschoolgangsters.nl of stuur een Privebericht via Facebook Messenger.

Wil je een wijziging aanbrengen in je bestelling? Doe dit dan zo snel mogelijk; binnen 2 uur. Je kunt een email sturen aan info@oldschoolgangsters.nl of een Privebericht sturen via Facebook Messenger.

Bezorgen

Bezorgen gebeurd door Postnl met pakketpost. 

Je ontvangt een email met een Track & Trace nummer, zodra jouw bestelling afgehandeld is. Hiermee kun je jouw bestelling volgen.

Let op dat de bestelling wordt afgehandeld door de Oldschool Gangsters webshop en dat je ook van Oldschool Gangsters een email zult ontvangen over je bestelling!

Retourneren

Is jouw bestelling niet wat je er van had verwacht? Is de maat niet goed of is de kleur niet goed? Is je bestelling beschadigd? Wat ontzettend vervelend!

Over ruilen doen we niet moeilijk, mits je jouw retour bij ons aanmeldt binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling en het mag vanzelfsprekend zijn dat de items niet gebruikt / gedragen mogen zijn en in de staat moeten verkeren waarin we ze jou hebben toegezonden.

Items uit de sale of actie kunnen niet worden geruild / geretourneerd.

Retourneren:

Meld jouw retour in ons retour portaal. Is het artikel beschadigd geleverd? Maak hier dan eerst een foto van en mail deze foto naar ons email adres voordat je jouw retour in gang zet en vermeldt daarbij jou naam en bestelnummer: info@oldschoolgangsters.nl .

Let op dat jouw retour wordt afgehandeld door de Oldschool Gangsters Merchandise webshop. Je komt via de onderstaande button terecht in het retour portaal van Oldschool Gangsters: dit klopt dus gewoon!