Selecteer een pagina

Oldschool Gangsters

outdoor 2022

OG’s,

Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden; Oldschool Gangsters Outdoor is gecanceld.

Wij zijn gebroken, maar wat ons nog veel meer pijn doet is dat we jullie, onze dedicated OG’s, moeten teleurstellen…

Nadat we de afgelopen weken al tot 5 keer toe een nieuwe locatie hebben moeten zoeken, waren we vanmorgen vol goede moed begonnen met de opbouw van ons en jullie festivalterrein, zodat we zaterdag het leven met jullie konden vieren.

We konden het niet geloven; we moesten de opbouw staken en de ons verleende toezegging werd ingetrokken. Inhoudelijk zullen we er niet te veel over uitweiden, maar een derde heeft een kortgeding aangespannen tegen de besluitvorming van de vergunning. Hierdoor valt het lang verwachte Oldschool Gangsters Outdoor in duigen..

Op onze “vaste” locatie aan de Buitengronden in Brielle kon Oldschool Gangsters Outdoor niet doorgaan, omdat daar reekalfjes geboren waren, aldus Staatsbosbeheer.
We hebben alle respect voor de natuur, maar we lieten het er niet bij zitten!

Letterlijk bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost en al onze passie en energie hebben we er ingestoken, want we konden het niet over ons hart verkrijgen om jullie te moeten teleurstellen. En daarbij, wij zelf waren na de afgelopen zware jaren niet te stoppen, Oldschool Gangsters Outdoor MOEST doorgaan.

Strijdvaardig als we zijn, hadden we uiteindelijk, en écht pas op het allerlaatste moment (de stress, de STRESS!!) een nieuwe locatie gevonden én gekregen!

Maar vanmiddag kwam het bericht dat we moesten stoppen. Dat we ons evenement niet op deze locatie mochten houden, ondanks de toezeggingen van alle betrokken instanties. Ondanks dat alles geregeld was, van het verkeersplan tot op het toiletpapier.

We moeten Oldschool Gangsters Outdoor voor zaterdag 21 mei cancelen, want het is ONMOGELIJK om nu, een paar dagen voor ons festival, nog een nieuwe locatie te creëren hoe graag we dit ook willen.

We komen terug! Oldschool Gangsters Outdoor 2022 gaat HOE – DAN – OOK plaatsvinden deze zomer in september, al moet het in onze achtertuin.

Jouw ticket blijft geldig voor het nieuwe evenement. We waarderen het als je ons wilt steunen en je je ticket hiervoor aanhoudt.

Als je hierop niet wilt wachten, hebben we daar begrip voor.

Alle tickethouders worden binnen 14 dagen via een email op de hoogte gesteld en geïnformeerd over de mogelijkheid van een eventuele restitutie van het aangekochte ticket of tickets.

Voor nu, “vier het leven” OG’s, ook al is dat nu even zonder ons.

Rob en team Oldschool Gangsters

Oldschool Gangsters

La Familia

about Us

Oldschool, House Classics, Early Rave, Happy Hardcore, Early Hardcore since 2005

Also visit: noculanbookings.com

 

concept

La Famiglia Oldschool Concept by DJ Rob

 

Info

info@oldschoolgangsters.nl

or contact us for more info on our Facebook page: www.fb.com/oldschoolgangsters